Radionica sa Slavenom Verić

U Ban Mladenovoj 9 , 28. prosinca s početkom u 18 sati u Centru Solar održat će se radionica organskog glasa pod vodstvom Slavene Verić.

‘Radionica organskog glasa uključuje tehnike i vježbe dizajnirane za oslobađanje napetosti u glasu. Zajedno ćemo poticati prirodno i svjesno disanje, upustiti se u progresivno opuštanje mišića i smanjenje napetosti u tijelu i umu i tako se podržati na putu otkrivanja organskog i autentičnog bivanja. Upoznat ćete se s tehnikama disanja i stvoriti prostor za slobodan i čist protok daha. Stvorit ćemo podržavajuću atmosferu u kojoj polaznici radionice mogu osjetiti slobodu istraživanja svog glasa i tijela’, kaže Slavena Verić.

Slavena Verić magistra je glume s Umjetničke akademije u Splitu, gdje je diplomirala 2021. godine. Sudjelovala je u nizu profesionalnih kazališnih i filmskih ostvarenja i koprodukcija. Od 2018. godine djeluje i pedagoški unutar svoje struke: osnivačica je dramske škole za djecu i djecu s posebnim potrebama u Teatrinu Gradske knjižnice Solin, stručna je suradnica na predmetu Scenskog pokreta na preddiplomskom studiju Glume, voditeljica glumačkih radionica te je suradnica škole pjevanja Personare.